Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo Toyota Vernaillen Ninove
De showroom met prachtig glaswerk van Toyota garage Vernaillen in Ninove heeft een prominent plaatsje op de Albertlaan.

Het laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte over wat er leeft bij garage Vernaillen in Ninove. Niet enkel de nieuwste technische snufjes, maar ook praktische info delen we graag.

  • by:
  • 13 Mei 2021
  • Category:

Toyota Yaris is car of the year 2021!


Een jury van 59 autojournalisten uit 22 landen koos onze Toyota Yaris als The Car of the Year 2021! De Yaris haalde het in de finale van 6 andere modellen. Met het winnen van deze trofee heeft de Toyota Yaris de meest prestigieuze en begeerde prijs in de autowereld sinds 1964 in de wacht gesleept.

Matt Harrison, Executive Vice President, Toyota Motor Europe: « Deze prijs is een grote eer voor Toyota en ik wil de jury bedanken voor haar overweging en erkenning. Tegelijkertijd wil ik mijn erkentelijkheid betuigen voor de passie van onze ontwikkelingsteams in Europa en Japan. Dit is de beste Yaris die tot nu toe geproduceerd is en, zoals Akio Toyoda het bedoeld heeft, zorgt hij voor een glimlach bij onze klanten.

Wens je de Toyota Yaris te ontdekken?

Albertlaan 147
9400 Ninove
BE 0408.351.984