Logo Toyota Vernaillen Ninove
De sleutels van een Toyota worden overhandigd aan de nieuwe koper van een tweedehandswagen bij Vernaillen in Ninove

Over ons

Jouw Toyota garage in Ninove

 Met een vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid in de Albertlaan 147 in Ninove staat een team van ervaren medewerkers klaar om jou verder te helpen.


Volg ons op Instagram

#toyota

Een stukje geschiedenis...

Het verhaal van Vernaillen

1971

Het begon allemaal in 1971 toen Walter Vernaillen en zijn broers Filip, Bart, Rudolf in de Leopoldstraat in Okegem een garage - zonder merk - openden. De zaak kende een aardige start en twee jaar later werd Vernaillen erkend Toyota-dealer.

1981

Na 10 jaar intensief werken verhuist de garage met Walter, Bart en Filip naar de Albertlaan in Ninove. 

1981 - 2021

De kinderen van Walter (Els en Wim) stappen mee in de zaak. Vernaillen kent een spontane groei en bouwt een stevige reputatie op als familiebedrijf.

Wat anderen zeggen over ons

Hugo D.W.

Zeer goede garage prima werk volgen alles op zeer vriendelijk en behulpzaam U bent er geen nummer maar een client helpen U met problemen zelfs op Zaterdag morgen prima mensen echt een top garage

Bart D.

Een hele goeie dealer, die de merknaam Toyota alle eer aandoet. Mensen die klaar staan voor je, die praktische oplossingen aanreiken, die meezoeken en meedenken als je je wagen technisch wil aanpassen. Verder altijd correct in de omgang ook en snelle service. Sterk aanbevolen!

Davy V.D.

Een garage waar je je welkom voelt. Het personeel luistert naar de klant , adviseert en probeert je niet op te lichten zoals bij sommigen het geval lijkt. Men neemt met veel plezier de tijd om je uitgebreid uitleg te geven over de wagens die zich in de garage bevinden en om zelfs een testrit te organiseren met een wagen die ze zelf niet direct op stock hadden. Prima service, ik kom hier reeds geruime tijd met twee wagens en ben super tevreden.

Kunnen we jou helpen?

Het team van Toyota Vernaillen staat klaar om jou verder te helpen met al je vragen. Neem dus gerust contact met ons op, tot binnenkort.

Nieuwsbrief

Je ontvangt nieuws en updates over Vernaillen, we sturen je maximum één nieuwsbrief per maand.