Logo Toyota Vernaillen Ninove
De sleutels van een Toyota worden overhandigd aan de nieuwe koper van een tweedehandswagen bij Vernaillen in Ninove

Nieuws

Toyota garage Vernaillen in Ninove zet in op de toekomst.

De automarkt beweegt heel snel. Bij Vernaillen gaan we graag mee in alle veranderingen en zetten we in op een duurzame toekomst. Naast nieuwe modellen bieden we ook tweedehandswagens aan en organiseren we allerlei informatieve activiteiten. We houden je graag op de hoogte over wat er leeft bij garage Vernaillen in Ninove. Niet enkel de nieuwste technische snufjes, maar ook praktische info delen we graag via deze pagina.


 • 20 Maart 2024

Toyota Vernaillen wint prijs voor hoogste klanttevredenheid in België


Met trots delen we mee dat Toyota Vernaillen de prijs heeft gewonnen voor de hoogste klanttevredenheid in België! Het is een enorme eer om deze erkenning te ontvangen en dat is een direct gevolg van het toegewijde werk van ons fantastisch team.

 • 20 Maart 2024

De Toyota bZ4X: de dynamische SUV is hier!


Met de opkomst van elektrische voertuigen wordt de automarkt steeds innovatiever. Gedurende het hele jaar geniet je als particuliere koper een aantrekkelijke subsidie van €5.000 bij de aankoop van een elektrische wagen onder de €40.000. Hier komt de Toyota bZ4X in beeld. Een krachtige SUV die niet alleen in aanmerking komt voor deze subsidie, maar ook een indrukwekkende actieradius biedt van +- 452 kilometer. We lijsten de voordelen graag op:

 • 4 Januari 2023

Het zijn weer saloncondities bij Vernaillen


Overweeg jij al langer om over te schakelen naar een hybride? Dan is dit het ideale moment, want bij Toyota Vernaillen koop je nog tot eind februari een hybride voor de prijs van een benzine⛽!

 • 15 November 2023

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR


Laat zien wie je bent met de verfijnde nieuwe Toyota C-HR. Deze auto is gemaakt zonder regels en heeft een uitzonderlijk, uniek design.

 • 10 Augustus 2023

50 jaar Toyota, dat moet gevierd worden.


Al vijf decennia lang kan u rekenen op de betrouwbaarheid en het comfort van Toyota wagens. Tijdens een jubileumweekend op zaterdag 9 en zondag 10 september nodigen we u graag uit in onze showroom. 

 • 1 Februari 2023

RAV4 Plug-in: 5 jaar lang fiscaal voordeel


Bestel vóór 1 juli 2023 jouw RAV4 Plug-in Hybride en profiteer van 100% aftrekbaarheid. De robuuste en verfijnde RAV4 met plug-in hybride technologie bouwt voort op een rijk SUV-verleden.

 • 1 Februari 2023

De saloncondities worden verlengd tot eind februari!


Al overtuigd van hybride rijden? Dat is slim. Want hybride rijden, is betaalbaar rijden. Wist je dat de saloncondities verlengd worden tot eind februari.

 • 22 December 2022

De saloncondities van 2023? Ontdek ze hier.


Volgende week begint het autosalon, wat velen doet dromen over de aankoop van een nieuwe wagen. Al overtuigd van hybride rijden? Dat is slim. Want hybride rijden, is betaalbaar rijden.

Wist je dat wij heel de maand januari ook op zondag open zijn van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00? Je kan dus 7 dagen op 7 terecht in onze showroom. Tot dan🖐️?

 • 2 November 2022

Kom de Corolla Cross ontdekken tijdens onze opendeurdagen


Op zaterdag en zondag 19 november is hij er. De nieuwe Toyota Corolla Cross, klaar om bekeken en getest te worden. Wat moet je weten over de Corolla Cross?

 • 2 Februari 2022

Hybrides voor de prijs van een benzine


In september hebben we opnieuw leuke acties in petto voor jou, want dan koop je bij Toyota Vernaillen in Ninove een hybride wagen voor de prijs van een benzine. Ontdek snel de aanbiedingen.

 • 2 Februari 2022

Februari is actiemaand bij Vernaillen en dat belooft veel goeds


Februari = actiemaand bij Vernaillen. Wat hebben we in de aanbieding? Onze geweldige saloncondities van januari lopen gewoon door tot het einde van deze maand. Hybrides voor de prijs van een benzine. Mis deze kans niet.

 • 22 December 2022

De nieuwigheden bij Toyota voor 2022


Het jaar is sterk begonnen bij Toyota, met de komst van verschillende nieuwe modellen. Een voorsmaakje van wat je mag verwachten? Dat vind je op deze pagina.

 • 22 December 2022

Onze saloncondities worden verlengd tot en met 28 februari 2022!


Als we met Toyota Vernaillen niet naar het autosalon kunnen gaan, dan komt het autosalon wel naar ons. Vanaf 10 januari ben je meer dan welkom in onze garage in Ninove om de saloncondities te ontdekken. Je kan drie weken lang genieten van allerlei voordelen. Ontdek ze snel op deze pagina!

 • 13 Mei 2021

Opendeurweekend bij Vernaillen


Eindelijk is het zover! Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober openen we bij Toyota Vernaillen in Ninove de deuren voor ons jaarlijks opendeurweekend. Niet alleen stellen we de nieuwe Toyota Yaris Cross voor, we bezorgen je ook graag een advies op maat.

 • 13 Mei 2021

Toyota Yaris is car of the year 2021!


Een jury van 59 autojournalisten uit 22 landen koos onze Toyota Yaris als The Car of the Year 2021! De Yaris haalde het in de finale van 6 andere modellen. Met het winnen van deze trofee heeft de Toyota Yaris de meest prestigieuze en begeerde prijs in de autowereld sinds 1964 in de wacht gesleept.

Kunnen we jou helpen?

Het team van Toyota Vernaillen staat klaar om jou verder te helpen met al je vragen. Neem dus gerust contact met ons op, tot binnenkort.

Nieuwsbrief

Je ontvangt nieuws en updates over Vernaillen, we sturen je maximum één nieuwsbrief per maand.