Logo Toyota Vernaillen Ninove
De showroom met prachtig glaswerk van Toyota garage Vernaillen in Ninove heeft een prominent plaatsje op de Albertlaan.

Jouw Toyota-garage in Ninove

Bij garage Vernaillen vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehandswagens, een vlotte en correcte service en extra diensten om op terug te vallen.

Modellen

Als Toyota-verdeler hebben we een ruim aanbod beschikbaar. Ben je op zoek naar een gezinswagen, een bedrijfswagen of ga je toch voor een sportief model? Het kan allemaal.

Diensten

We verkopen niet alleen wagens, we zorgen ook voor een correct onderhoud. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor allerhande accessoires en een zomer / winter bandenwissel.

Nieuws

We houden je graag op de hoogte over wat er leeft bij garage Vernaillen in Ninove. Niet enkel de nieuwste technische snufjes, maar ook praktische info delen we graag.

Wat anderen zeggen over Vernaillen

Hugo De Winne

Zeer goede garage prima werk volgen alles op zeer vriendelijk en behulpzaam U bent er geen nummer maar een client helpen U met problemen zelfs op Zaterdag morgen prima mensen echt een top garage

Jasper Heyman

Zeer vriendelijke familie en medewerkers.Hier voel je echt de familiale sfeer. Een groot verschil met de kille sfeer in sommige andere garage's. Net onze derde toyota hier gekocht.

Kris Van Nieuwenhove

Nieuwe wagen met heel veel plezier gekocht, voor mij mag er gerust nog een ster 🌟 bij, meer dan uitstekende service!!

Het laatste nieuws van Vernaillen

  • 20 Maart 2024

Toyota Vernaillen wint prijs voor hoogste klanttevredenheid in België


Met trots delen we mee dat Toyota Vernaillen de prijs heeft gewonnen voor de hoogste klanttevredenheid in België! Het is een enorme eer om deze erkenning te ontvangen en dat is een direct gevolg van het toegewijde werk van ons fantastisch team.

  • 20 Maart 2024

De Toyota bZ4X: de dynamische SUV is hier!


Met de opkomst van elektrische voertuigen wordt de automarkt steeds innovatiever. Gedurende het hele jaar geniet je als particuliere koper een aantrekkelijke subsidie van €5.000 bij de aankoop van een elektrische wagen onder de €40.000. Hier komt de Toyota bZ4X in beeld. Een krachtige SUV die niet alleen in aanmerking komt voor deze subsidie, maar ook een indrukwekkende actieradius biedt van +- 452 kilometer. We lijsten de voordelen graag op:

  • 4 Januari 2023

Het zijn weer saloncondities bij Vernaillen


Overweeg jij al langer om over te schakelen naar een hybride? Dan is dit het ideale moment, want bij Toyota Vernaillen koop je nog tot eind februari een hybride voor de prijs van een benzine⛽!

Kunnen we jou helpen?

Het team van Toyota Vernaillen staat klaar om jou verder te helpen met al je vragen. Neem dus gerust contact met ons op, tot binnenkort.

Nieuwsbrief

Je ontvangt nieuws en updates over Vernaillen, we sturen je maximum één nieuwsbrief per maand.