Logo Toyota Vernaillen Ninove
De showroom met prachtig glaswerk van Toyota garage Vernaillen in Ninove heeft een prominent plaatsje op de Albertlaan.

Jouw Toyota-garage in Ninove

Bij garage Vernaillen vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehandswagens, een vlotte en correcte service en extra diensten om op terug te vallen.

Modellen

Als Toyota-verdeler hebben we een ruim aanbod beschikbaar. Ben je op zoek naar een gezinswagen, een bedrijfswagen of ga je toch voor een sportief model? Het kan allemaal.

Diensten

We verkopen niet alleen wagens, we zorgen ook voor een correct onderhoud. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor allerhande accessoires en een zomer / winter bandenwissel.

Nieuws

We houden je graag op de hoogte over wat er leeft bij garage Vernaillen in Ninove. Niet enkel de nieuwste technische snufjes, maar ook praktische info delen we graag.

Wat anderen zeggen over Vernaillen

Hugo De Winne

Zeer goede garage prima werk volgen alles op zeer vriendelijk en behulpzaam U bent er geen nummer maar een client helpen U met problemen zelfs op Zaterdag morgen prima mensen echt een top garage

Jasper Heyman

Zeer vriendelijke familie en medewerkers.Hier voel je echt de familiale sfeer. Een groot verschil met de kille sfeer in sommige andere garage's. Net onze derde toyota hier gekocht.

Kris Van Nieuwenhove

Nieuwe wagen met heel veel plezier gekocht, voor mij mag er gerust nog een ster ūüĆü bij, meer dan uitstekende service!!

Het laatste nieuws van Vernaillen

  • 15 November 2023

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR


Laat zien wie je bent met de verfijnde nieuwe Toyota C-HR. Deze auto is gemaakt zonder regels en heeft een uitzonderlijk, uniek design.

  • 10 Augustus 2023

50 jaar Toyota, dat moet gevierd worden.


Al vijf decennia lang kan u rekenen op de betrouwbaarheid en het comfort van Toyota wagens. Tijdens een jubileumweekend op zaterdag 9 en zondag 10 september nodigen we u graag uit in onze showroom. 

  • 1 Februari 2023

RAV4 Plug-in: 5 jaar lang fiscaal voordeel


Bestel vóór 1 juli 2023 jouw RAV4 Plug-in Hybride en profiteer van 100% aftrekbaarheid. De robuuste en verfijnde RAV4 met plug-in hybride technologie bouwt voort op een rijk SUV-verleden.

Kunnen we jou helpen?

Het team van Toyota Vernaillen staat klaar om jou verder te helpen met al je vragen. Neem dus gerust contact met ons op, tot binnenkort.

Nieuwsbrief

Je ontvangt nieuws en updates over Vernaillen, we sturen je maximum één nieuwsbrief per maand.

Cookies  |  Privacy  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden