Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Volg ons

Logo Toyota Vernaillen Ninove
De showroom met prachtig glaswerk van Toyota garage Vernaillen in Ninove heeft een prominent plaatsje op de Albertlaan.

Het laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte over wat er leeft bij garage Vernaillen in Ninove. Niet enkel de nieuwste technische snufjes, maar ook praktische info delen we graag.

  • by:
  • 22 December 2022
  • Category:

De nieuwigheden bij Toyota voor 2022


Het jaar is sterk begonnen bij Toyota, met de komst van verschillende nieuwe modellen. Een voorsmaakje van wat je mag verwachten? Dat vind je op deze pagina.

De Toyota bZ4X SUV komt eraan in 2022

bZ4X SUV: 100% elektrisch en geen uitstoot (beschikbaar vanaf juni)

Het eerste model in ons Beyond Zero-assortiment zet iedereen onder stroom met zijn gebeeldhouwde silhouet en ingebouwde technologie. Klaar voor het grote elektrische avontuur?

De Toyota Corolla Cross komt eraan in 2022

Een gulle go-getter: de Corolla Cross

Nog een nieuwkomer in de Toyota-familie: de Corolla Cross, met 5 comfortabele zitplaatsen en een ultraruime koffer. De Corolla Cross is de eerste SUV die profiteert van de hybride motorisatie van de 5e generatie.

De Toyota Aygo X komt eraan in 2022

Toyota Aygo X: klein formaat, grootse ideeën (beschikbaar vanaf april)

De Toyota Aygo X laat niemand onverschillig, met zijn gedurfde design en crossover-silhouet. Als avonturier in hart en nieren is deze auto de perfecte bondgenoot voor al je stedentrips.

Albertlaan 147
9400 Ninove
BE 0408.351.984