Logo Toyota Vernaillen Ninove
  • by:
  • 15 November 2023
  • Category:

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR


Laat zien wie je bent met de verfijnde nieuwe Toyota C-HR. Deze auto is gemaakt zonder regels en heeft een uitzonderlijk, uniek design.

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 kan jij de nieuwe Toyota C-HR komen ontdekken in onze showroom. Op zaterdag ben je welkom vanaf 9u00 tot 17u00. Op zondag verwelkomen we jou graag vanaf 10u00 tot 17u00.

Programma

Zaterdag 25 november: doorlopend van 09u00 tot 17u00
Zondag 26 november: doorlopend van 10u00 tot 17u00

Adres: Albertlaan 147, 9400 Ninove

Wat je moet weten over de nieuwe Toyota C-HR? Dat lees je hier.

STIJL DIE CONVENTIES TART

De nieuwe Toyota C-HR is niet zomaar een auto; het is een statement, een uiting van vrijheid en durf. Het ontwerp tart conventies en combineert de elegantie van een coupé met een krachtige uitstraling die onmogelijk te negeren is.

BAANBREKEND EXTERIEURDESIGN

Het exterieur van de Toyota C-HR is een meesterwerk dat de regels van traditioneel autodesign doorbreekt. Met een perfect samenspel van coupé-stijl en krachtige assertiviteit wordt de C-HR een levend geworden conceptauto. Zijn vrijdenkende, innovatieve karakter wordt geaccentueerd door precieze lijnen en een dynamisch profiel dat de weg vooruit wijst.

DRIEVOUDIGE UITVOERING

Elke hoek onthult de zorgvuldig gesneden lijnen die de krachtige geometrische vormen van de carrosserie definiëren. Het ontwerp ademt levendigheid en beweging, waardoor de Toyota C-HR een visueel spektakel op de weg wordt.

BI-TONE + UITVOERING

Met de Bi-tone + uitvoering wordt de nieuwe Toyota C-HR nog expressiever. De contrasterende zwarte lak strekt zich uit over het dak, waardoor de rondingen van de auto worden benadrukt en een visueel statement wordt gemaakt.

VERZONKEN PORTIERGREPEN

Innovatie komt tot uiting in de kleinste details. De verzonken portiergrepen, een primeur voor Toyota, dragen bij aan de strakke, sculpturale stijl van de C-HR en versterken zijn moderne uitstraling.

20-INCH LICHTMETALEN VELGEN

Grote details maken een gedurfd ontwerp compleet. De machinaal bewerkte 20-inch lichtmetalen velgen trekken niet alleen de aandacht, maar benadrukken ook de unieke persoonlijkheid van de Toyota C-HR.

GEAVANCEERD PANORAMADAK

Laat licht en ruimte samenkomen met het geavanceerde panoramadak van thermisch efficiënt glas. Het voegt een extra dimensie toe aan het interieur, waardoor elke rit een meeslepende ervaring wordt, zonder ongewenste warmte.

Kunnen we jou helpen?

Het team van Toyota Vernaillen staat klaar om jou verder te helpen met al je vragen. Neem dus gerust contact met ons op, tot binnenkort.

Nieuwsbrief

Je ontvangt nieuws en updates over Vernaillen, we sturen je maximum één nieuwsbrief per maand.